Help Center logo

Alle artikler

Returnering & Ombytning

Hvordan returnerer jeg min ordre?

Sådan opretter du en retur:. 1. Gå til følgende link: https://wonhundred.com/pages/create-return. 2. Indtast dit ordrenummer, som du kan finde på din faktura eller den e-mail, du modtog, da du lagde din ordre. 3. Vælg de specifikke varer, du ønsker a

Kan jeg prøve min vare, inden jeg returnerer den?

Ja, du kan prøve varen, inden du returnerer den. Sørg blot for, at varen forbliver ubrugt og stadig har originale etiketter og emballage intakt. Vi forbeholder os retten til at afvise en returnering af hygiejniske årsager, eller hvis varen er blevet

Dækker I forsendelsesomkostningerne?

Vi dækker ikke forsendelsesomkostningerne og vil trække 39 DKK fra din refusion.

Hvornår kan jeg se refusionen på min konto?

Efter vi modtager din returnering, bliver refusioner normalt behandlet inden for 14 arbejdsdage. Du modtager en bekræftelse på at din ordre er refunderet.

Hvorfor har jeg ikke hørt fra jer, siden jeg returnerede min ordre?

Vi sigter mod at holde dig opdateret gennem hele returneringsprocessen. Du modtager ikke en bekræftelse på at din ordre er leveret på vores lager. Du modtager derimod en bekræftelse så snart din refundering er behandlet. Efter vi modtager din returne

Har I modtaget min returnering?

Du kan spore status for din returnering ved hjælp af det medfølgende sporingsnummer. Hvis du har spørgsmål angående din retur, kontakt da vores kundeservice for yderligere assistance.